KTEO Ψεκαστικών

 

kteoAFISA1 new


ΚΤΕΟ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Τώρα κοντά στις εξελίξεις των καιρών, ο Δημήτρης Μαρκάκης πρωτοπορεί και προσφέρει πρώτος στην Αργολίδα  πραγματοποίηση ελέγχων και πιστοποίηση στα ψεκαστικά σας!

Σε εφαρμογή ύστερα από απόφασης της κυβέρνησης τίθεται η διαδικασία τακτικής επιθεώρησης του εν χρήσει επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (νεφελοψεκαστήρες), έτσι με την απόφαση αυτή θεσπίζεται το σύστημα των επιθεωρήσεων των ψεκαστικών.


Ο νεφελοψεκαστήρας ελέγχετε και εφόσον κριθεί κατάλληλος, λαμβάνει σήμανση με ειδικό αυτοκόλλητο και σχετικό πιστοποιητικό.

Η εταιρία Δ. Μαρκάκης διαθέτει λειτουργικό και αξιόπιστο Σύστημα Επιθεώρησης, το οποίο έχει αναγνωρισιμότητα και από άλλα κράτη μέλη τηε Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Το σύστημα ελέγχου των ψεκαστικών βασίζεται στο υψηλό επίπεδο κατάρτισης των επιθεωρητών μας ενώ ο σταθμός μας έχει θέσει ως στόχο τη διατήρησή του κόστους στο χαμηλότερο επίπεδο!

Σημαντικά οφέλη από τον έλεγχο του ψεκαστικού σας μηχανήματος.

Οικονομικά οφέλη για τον επαγγελματία γεωργό αφού εφαρμόζει την σωστή ποσότητα φυτοφαρμάκου.

Παραγωγή ποιοτικότερων προϊόντων, απαλλαγμένων από υπολείμματα φυτοφαρμάκων.


Oφελος για τον παραγωγό με την αποφυγή κυρώσεων που επιβάλλονται κατά τους ελέγχους στα μη πιστοποιημένα γεωργικά προϊόντα.


Aποδοτικότερη και ασφαλέστερη χρήση των ψεκαστικών μηχανημάτων.


Aσφάλεια και προστασία της υγείας των χρηστών του εξοπλισμού, των καταναλωτών αγροτικών προϊόντων και γενικότερα του περιβάλλοντος.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ